Dit moet elke horecazaak hebben

Zeer regelmatig hebben horecaondernemers problemen met verstopte tabblad-afvoerleidingen. De oorzaak hiervan is de algenvorming van bier-en frisdrankresten in het tapblad-afvoer putje. Dankzij Protap wordt algenvorming preventief bestreden. Dat Protap ontwikkeld werd door een voormalig horecaondernemer kan geen toeval zijn.Protap is de preventieve algenbestrijder die voorgoed afrekent met algenvorming door bier-en frisdrankresten in de tapafvoerleidingen. Dit totaal unieke en milieuvriendelijke onderhoudsproduct zal vooral horecaondernemers als muziek in de oren klinken. Met het dagelijks gebruik van Protap voorkomt u niet alleen verstopping van het tabblad, maar overwint u meteen de onfrisse geur die vrijkomt door deze algenvorming. De kleine vliegjes behoren tevens tot het verleden!